II liigas poolitas meie meeskond täna võõrsil punktid tabelis neljandal kohal oleva Tallinna FCI Levadia U19 meeskonnaga. Mäng lõppes tulemusega 2:2, meie väravad lõid Mattias Eskla ja Emil Elrond Karu. Mängu kangelaseks oli meie poolt väravavaht Tommy Tooming, kes tõrjus penalti.

Mäng algas tormiliselt. Juba 2. minutil avas Mattias Eskla skoori, kuus minutit hiljem tallinlased viigistasid Pärast viigiväravat hakkasime lihtsates olukordades eksima ning 13. minutil teenis Levadia penalti, mille Tooming aga ära võttis.

Teine poolaeg oli mänguliselt võrdne. 62. minutil läks Levadia juhtima, aga vaid minut hiljem sai üks võõrustajate mängijaist teise kollase kaardi ja jättis kodumeeskonna kümnekesi. Arvuline ülekaal õnnestus meil ära kasutada – 73. minutil lõi Emil Elrond Karu 2:2.

Kümmekond minutit enne lõppu päästis Tooming meid veel ühes raskes olukorras, aga sai siis ka kahjuks tsenderdust püüdes vigastada, kui vastane talle tald ees näkku põrutas. Kutsuda tuli kiirabi, aga õnneks midagi väga tõsist siiski ei juhtunud.

Tänane viik lõpetas nelja mängu pikkuseks veninud kaotusteseeria ja andis meeskonnale kõvasti indu juurde. Punkte jahime taas juba järgmisel reedel, kui võõrustame kodumängus Tartu FC Heliost.

Tommy Tooming

Protokoll