III liigas kaotas duubel täna kodus 1:4 FC Tarvastu ja JK Tõrva ühendmeeskonnale. Meie ainus värav sündis 11 meetri karistuslöögist.

Võitluslikus mängus sai määravaks, kumb meeskond vähem eksib ja kahjuks tegid seda külalised. Skoori avasid nad 26. minutil, kui meie mängijad ei suutnud nurgalöögi järel oma värava ees palli ära klaarida. Viis minuti enne vaheajale minekut löödud teisele väravale eelnes Lauri Pilve ebaõnnestunud sööt, mille külalised vahelt lõikasid.

Teist poolaega alustasime hästi. Mängitud olid loetud minutid, kui Arsen Katšmazov trahvikasti joonel jalust niideti ning Eduard Desjatski kindlalt penalti realiseeris. Jätkasime hoogsalt ja õhus oli aimata viigiväravat, aga 60. minutil ei tegutsenud meie väravavaht Mihkel Liping vastaste kontrarünnaku nurjata soovides kõige paremini ning külalised pääsesid jälle kahe väravaga ette. Kümme minutit hiljem eksis kaitses rängalt Oleg Lepik ja vastased lõid veel ühe värava.

III liiga lõunapiirkonnas on meie meeskond seitsmendal kohal ning peab järgmise mängu järgmisel laupäeval, 1. juunil võõrsil FC Vastseliinaga.

Meie auvärava lõi penaltist Eduard Desjatski.

Protokoll
Pildid