Sander Koobak, Theodor Krull, Marten Potsepp, Ruudi Tukk ja Daniel Varikov mängisid täna lõppenud U13 vanuseklassi Elva Elite Cupil Lõuna-Eesti valikmeeskonnas, kuhu kuulusid veel FC Elva ja Tartu Kalevi poisid. Tugevas konkurentsis saavutati üheksas koht.

Alagrupis teeniti ainus punkt väravateta viigi eest Nõmme Unitediga. Moskva CSKA-le kaotati 0:4, Tottenham Hotspurile (Inglismaa) ja UKS Varsoviale (Poola) 0:3, FS Mettale (Läti) 0:2 ning Tallinna FC Florale 0:1.

Mänge jätkati n-ö hõbegrupis ehk 8.–14. kohale. Seal alistati Rakvere JK Tarvas 2:1 (võiduvärava lõi Potsepp), kaotati West Ham Unitedile (Inglismaa) 1:2 (värav Varikovilt), viigistati Balti jalgpallikooliga (Läti) 0:0 ja Nõmme Unitediga 1:1 ning võideti Florat 1:0 (värav Varikovilt) ja Šiauliai jalgpalliakadeemiat (Leedu) 3:0 (värava lõid ka Koobak ja Varikov).

Turniiri võitis Moskva CSKA.

Lõuna-Eesti valikmeeskond, Sander Koobak on ees vasakult esimene, Daniel Varikov vasakult kolmas ja Ruudi Tukk paremalt esimene ning Marten Potsepp taga vasakult kolmas ja Theodor Krull neljas.

Tulemused