III liigas jätkab meie duubelmeeskond kaotuseta, täna viigistati kodus Valga FC Warrioriga 2:2 (0:2).

Nagu päev varem esindusmeeskond, jäi ka duubel kohe mängu alguses, juba 2. minutil kaotusseisu. Täiskasvanute konkurentsis väravasuul debüüdi teinud 16aastasel Emil Elrond Karul pudenes pall näppude vahelt ja selle eest tuli kohe kooliraha maksta. Teise värava lõid valgalased 39. minutul penaltist. Kodumeeskond küll üritas, aga puudus selge plaan, kuidas edu saavutada ja väravani jõuda, meeste omavaheline koostöö ei klappinud.

Teist poolaega alustasid äärekaitsjatena eile esindusmeeskonna eest mänginud Ragnar Rebane ja Karl Jörgen Lööper, kellele esmalt puhkepäeva oli lubatud, ning Aimar Vendelin ja Oleg Lepik nihutati kaitseliinist ülespoole. Mängupilt paranes tunduvalt ning kohe hakkasid tekkima ka ohtlikud momendid.

66. minutil jõudis Siim Salandu sööt trahvikasti Lepikuni ja omal ajal ka Venemaa meistriliigas mängunud 45aastane veteran lõi kuuelt meetrilt 1:2. Kümmekond minutit hiljem hankis täna 17aastaseks saanud Ronan Pähn väljaku lõpukolmandikul palli, purjetas mitme mehe vahelt läbi ja põrutas karistusala joonelt 2:2.

Paar päris head võimalust oli meil veel, aga rohkem väravaid ei tulnud. Ja ehkki kolme vooru järel jätkatakse kaotuseta, pole viigipunkt selline saak, mille üle tasuks erilist uhkust tunda.

Järgmisel pühapäeval, 28. aprillil võõrustab duubel III liiga lõunapiirkonna favoriiti FC Otepääd.

Ronan Pähn (vasakul) ja Oleg Lepik rõõmustavad viigivärava üle.

Protokoll
Pildid