Võru Helios Cupi esimesel nädalavahetusel osutusime (ehk ülearugi) lahkeks peoperemeheks – kõik karikad ja medalid rändasid Võrust kaugemale. Meie parimaks jäid neljandad kohad, mille saavutasid U10 ja U8 poisid.

U8 poisid mängisid täna elu esimese turniiri ning võitsid kaks, viigistasid ühe ja kaotasid kaks mängu. Meeskonna parima mängija auhinna sai Jakob Otto Jeedas.

Eile võistlustules olnud U10 meeskonnast tunnistati parimaks mängijaks Harri Aldošin. Samas vanuseklassis oli meil väljas ka teine rivistus, mis pidi leppima viimase kohaga. Parima auhinna sai neist poistest Magnus Wilhelm Hans Wolff.

Eile toimunud U11 poiste turniiril oli meie Antsla meeskond kuues ja Võru meeskond seitsmes. Tiimide parimad mängijad olid vastavalt Magnus Lillmann ja Karel Tõnts.

Tänasel U9 turniiril jäid meie poisid viimaseks. Meeskonna parimaks tunnistati Keron Männiste.

Nädalavahetuse neljast turniirist kaks võitsid FC Helios Veeriku poisid, kes olid parimad nii U10 kui ka U8 vanuseklassis. U11 vanuseklassis võitis esikoha FC Elva valge meeskond ja U9 vanuseklassis Tartu JK Tammeka sinine meeskond.

Võru Helios Cupil seisab ees veel kaks turniiri: 2. märtsil mängivad U15 tüdrukud ja 3. märtsil mehed.

Tänavuse Võru Helios Cupi medalid.

Tulemused: U11, U10, U9, U8