Duubel tegi täna III liiga esimeses üleminekumängus pool rehkendust ära, kui alistas võõrsil Tartu JK Tammeka IV meeskonna 1:0. Dramaatilise kohtumise ainsa värava lõi mängu 11. minutil Karl Martin Saar.

Kuna kolm duubli mängijat oli kaartide tõttu rivist väljas ja mitu meest, kes esindusmeeskonna eest rohkem mänginud, ei saa üleminekumängudes kaasa lüüa, tuli Tartusse sõita eksperimentaalse koosseisu ja lühikese pingiga.

Hädad said jätku – esmalt kaotati pooletunnise mängu järel vigastuse tõttu keskväljamootor Andrei Kiš, kelle asemel läks platsile meie ainus vahetusmees, vigastusest taastuv veteran Valeri Kuragin. Teisel poolajal, 64. minutil sai aga vigastada ka Margus Taaber ning jätkati kümnekesi. 85. minutil lõppes meie väravavahi Hugo-Leon Leiesi jaoks, kellele vastaste ründaja sisse lendas (ja selle eest punase kaardi sai), mäng kiirabis ning nii mängiti viimased seitse-kaheksa minutit üheksakesi (tegelikult osa sellest ajast isegi kaheksakesi, kui Karl Jörgen Lööper krampide käes vaevles). Ometi peeti vastu ja võit on tõsiasi.

Kordusmäng peetakse tuleval pühapäeval Võrus.

Väravavaht Hugo-Leon Leies sai vigastada kokkupõrkes vastaste mängijaga.

Protokoll
Pildid