Duubel võttis oma esimeses uuel väljakul peetud III liiga mängus täna 1:0 võidu FC Elva II meeskonna üle.

Suuremas osas keskväljal möödunud ja võrdsete võimalustega mängu ainsa värava lõi esimesel poolajal penaltist Eduard Desjatski. 11 meetri karistuslöögi teenis Sten Org, kelle vastased trahvikastis jalust niitsid.

Mõlema poolaja lõpus oli näha, mehed väsisid ja hakkasid vastastele füüsiliselt alla jääma, aga treener Vjatšeslav Vassilenko sõnul olid kõik tublid ja pingutasid lõpuni. Tuleb uuel platsil trenni teha, et edaspidi veelgi paremad olla.

Meeskonna kapten Siim Salandu nimetas seekord meie parima mängijana kogenud poolkaitsjat Andrei Kiši ning tõstis esile ka vahetusest sekunud Timo Thali kaitsetööd. Kiš tõdes, kõik mehed tegid oma tää ära, aga uue väljakuga tuleb veel harjuda.

III liiga lõunapiirkonnas on meie mehed kaheksandal kohal ning jäävad koha võrra kõrgemal olevast Valga Warriorist maha kahe silmaga, lähimaid jälitajaid edestatakse aga viie punktiga.

Järgmine mäng peetakse tuleval laupäeval Suure-Jaanis tabeli teisel real oleva Põhja-Sakala meeskonnaga, kellele kevadringis kodus 0:1 kaotati.

Eduard Desjatski realiseeris 11 meetri karistuslöögi kindlalt.

Protokoll
Pildid