Duubel võttis III liigas teist vooru järjest võidupunktid, alistades Valga FC Warriori täna Väimelas 5:0.

Külalistel oli kaasas vaid üheksa mängumeest ning meie meestel õnnestus arvuline ülekaal kiiresti maksma panna. 7. minutil murdis Sten Org vasakult äärelt trahvikasti ja andis hea söödu värava ette, kus Karl Martin Saarel tuli vaid pall väravasse virutada. Kaks minutit hiljem lõi taas vasakul äärel reidi teinud Org ise tosinalt meetrilt palli väravasse.

Warrior parkis bussi, meie surusime edasi, aga patustasime korduvalt suluseisureegli vastu ning eduseisu kasvatada õnnestus alles 30. minutil, kui Siim Lepa mõni samm trahvikasti joonest edasi tehtud löögist pall tee väravasse leidis.

Teisel poolajal üritasid mehed kõik vägisi ise väravat lüüa ja seetõttu kannatas meeskondlik mäng. Vastased meie väravat ohustada ei suutnud, kuid oma seljataguse hoidsid pikalt puhta, korduvalt päästis valgalasi nende väravavaht Aivo Akkus. Skoor ei muutunud enne kui 83. minutil, mil Saar viie meetri kastist segamatult löögile sai ja 4:0 tegi.

Kaks minutit hiljem niideti Eduard Desjatski karistusalas jalust. Penalti löömine usaldati meie puurilukule Hugo-Leon Leiesile, kes oli ülesannete kõrgusel ja lõpptulemuseks 5:0 vormistas.

III liiga lõunapiirkonnas on meie meeskond endiselt kaheksas. Nädala pärast mängime Väimelas EMÜ SK-ga.

Meie väravavaht Hugo-Leon Leies realiseerib 11 meetri karistuslöögi.

Mängu protokoll
Pildid