Tänases Esiliiga B kodumängus Lasnamäe Ajaxiga pidime vastu võtma 0:2 kaotuse, mis oli seda valusam, et mängu domineerisime meie, ainult pall ei läinud kuidagi vastase väravasse.

„Valus kaotus, raske on seda sõnadesse panna. Üks põhjus oli kindlasti väga kehv realiseerimine. Võimalusi oli meil omajagu ja päris häid, aga kas siis väljaku olukord või meeste individuaalsed oskused, midagi oli sellist, mis ei lubanud i-le täppi panna,” ütles pettunud peatreener Jaanus Vislapuu vahetult pärast mängu lõppu.

Tema sõnul ei väärinud me kindlasti kaotust ja oleksime pidanud mängu võitma, aga kahjuks läks seekord nii.

Meile löödi esimene värav kümmekond minutit enne lõppu otse karistuslöögist, kui Andres Verst müürist üles hüppas ja pall tema jalge alt läbi paremasse väravanurka lipsas. Lisaminutitel said külalised kirja teisegi täistabamuse.

„Ründasime lõpus kõigi jõududega ja see on tavaline, et kui ise ära ei löö ja vastane saab kiiresse kontrasse, võib tulla valus karistus,” sõnas Vislapuu.

Meie mehed pommitasid Ajaxi väravat korduvalt, kuid palli võrku ei saanud.

Vislapuu tõdes, et see hooaeg oleme tugevamate vastastega mängides teinud isegi paremaid tulemusi. „Kui ruumi jääb vastase selja taha rohkem, ehk suudame oma võimalused paremini realiseerida. Praegu surusime ise mängu väga kokku, peame rohkem laiust ja sügavust tekitama. See on üks asi, mida tuleb muuta,” ütles ta.

Mängu oli vaatamas 195 inimest, mis on klubi uus liigamängude rekord. Vaid korra on Helios Võrus staadionile rohkemaarvulise publiku meelitanud – 2014. aastal käis väikse karikasarja poolfinaali Narva Unitediga vaatama 202 inimest. Üle poole tänasest publikust ostis ka üheeurose pileti.

„Tänan kõiki, kes meid toetama tulid. Loodan, et inimestele meeldis mängupilt, mida näitasime, kahjuks tulemus ei rahuldanud täna kuidagi,” lausus Vislapuu.

Järgmine mäng on juba tuleva nädala neljapäeval Tartu JK Tammeka U21-ga ning samuti meie koduplatsil.

Mängu protokoll
Pildid