Täna jõudsid Põlvamaal lõpule neli päeva kestnud Lootosspringi turniirid, kus meie võistkonnad võitsid kaks teist ja kaks kolmandat kohta.

2007. aasta sündinud poisid saavutasid täna teise koha. Alagrupis võideti Tartu Heliost 2:0, Raplamaa JK-d samuti 2:0 ja Tartu Tammekat 1:0, DFK Parusiga (Venemaa) tehti 2:2 viik. Poolfinaalis alistati Martin Reimi jalgpallikool 3:1 ning finaalis kaotati Parusile 0:1. Sander Koobak tunnistati kogu turniiri parimaks mängijaks.

Eile võistles turniiril kaks meie meeskonda ning mõlemad jõudsid esikolmikusse. 2008. aasta jäid alla vaid Martin Reimi jalgpallikoolile ja tulid teiseks, 2006. aasta poisid saavutasid Tartu JK Tammeka ja FC Helios Tartu järel kolmanda koha.

Üleeile mängis Lootosspringil kaks meie 2004. aasta poiste võistkonda, kes said oma vanuseklassis vastavalt neljanda ja kuuenda koha. Turniiri võitis FC Tiigrid.

Turniiri avapäeval saavutasid meie 2002. aasta poisid Tartu Tammeka ja Valga Warriori järel kolmanda koha. Nii Tammekale kui ka Warriorile kaotati 1:2. Nõmme Kalju alistati 2:0 ning Põlva FC Lootos ja Martin Reimi jalgpallikool mõlemad 2:1. Samo Aarand tunnistati turniiri parimaks väravavahiks. Heliose suurim väravakütt oli viie tabamusega Ronan Pähn.