Meie 2005. aastal sündinud poisid võitsid eile Otepää Cupil esikoha.

„Kõik kaasas olnud poisid  olid väga tublid ja suurimad tänud ka kaasa elanud lapsevanematele ning klubi toetajatele,” ütles treener Jaanus Vislapuu.

Tehvandi staadionil peetud turniiril alistasid meie poisid alagrupis Tartu FC Santose 4:1 ja Tartu FC Heliose kollase meeskonna 3:0. Tugeva Jõhvi FC Lokomotivi vastu jäädi kohe mängu alguses 0:1 taha, aga viimastel sekunditel suudeti karistuslöögist 1:1 viigistada.

Poolfinaalis oli Heliose vastaseks FC Tiigrid. „Mitme väga lihtsa eksimuse tõttu kaitses said vastased 3:0 ette. Viimase viie minutiga suutsime aga ikka oma mängu peale suruda ja ilusate kombinatsioonide tulemusena ka kolm väravat lüüa. Viimase neist jälle viimastel sekunditel. Penaltiseerias jäime peale 3:2,” rääkis Vislapuu.

Finaalis mindid uuesti vastamisi Jõhvi meeskonnaga, kellest seekord veenva ülekaaluga 3:0 jagu saadi. „Kontrollisime kogu mängu ja suutsime luua palju ohtlikke olukordi. Kindlasti omas tähtsust see, et terve turniiri vältel suutsime vältida pauside ajal päikese kätte sattumist ja hoida terve meeskonna värskena,” lausus Vislapuu.

Otepää Cupi võitnud FC Helios Võru 2005. aastal sündinud poiste võistkond
Otepää Cupi võitnud meie 2005. aasta poiste võistkond.