Meie 2004. aastal sündinud poisid tulid üleeile Valgas Warrior Cupil neljandaks. „Poisid olid tublid ja alagrupist edasipääs isegi väike üllatus. Neljas koht kümne meeskonna hulgas pole paha, samas mängupilt võinuks olla paaris mängus parem,” kommenteeris treener Jaanus Vislapuu.

Alagrupis said FC Otepääga väravateta viigi teinud, FK Valkat (Läti) 2:1 ja FC Elvat 3:1 võitnud ning Põlva FC Lootosele 0:2 kaotanud poisid teise koha. Poolfinaalis kaotati Valga FC Warriorile 0:2 ning 3.-4. koha mängus sama tulemusega uuesti Põlva Lootosele.

Eile toimus 1997. aastal sündinute turniir. Meie meeskond oli ühes alagrupis Valga FC Warriori, FK Balvi, FK Smiltene ja Tartu JK Merkuur-Juunioriga, sai kirja ühe võidu, kaks viiki ja kaks kaotust ning jäi viie punktiga viimaseks, ent alagrupi võitja kogus vaid kaks punkti rohkem.

„Kõik viis meeskonda olid väga võrdsed ja enne viimast vooru oli ka meil võimalik alagrupp võita. Sellisel võrdsel turniiril on kaalukeeleks pisiasjad, määravaks said õnn ja meie enda võimaluste mitterealiseerimine,” ütles treener Tauno Kikas. „Ühegi võistkonna vastu me surve alla ei jäänud, valdasime palli vastastest ehk rohkemgi, aga [rünnakute] lõpplahendused jätsid soovida.”