Eile Tartumaal Lähte spordihallis toimunud Premium Cupil pidid FC Helios Võru 2002. aastal sündinud poisid leppima eelviimase kohaga .

„Võib öelda, et valesti läks kõik, mis valesti minna sai. Kui kaotused Tammekale ja DFK Parusile on siiski pigem loogilised kui ebaloogilised, siis viis kuidas kaotati, oli näotu. Kiire motivatsioonikaotus ja isutu mäng ei anna põhjust rahuloluks. Kaotus ei ole laste spordis kunagi halb või häbiasi, kui suudame mängijatega sellest järeldusi teha ja sooritust parandada. Seekord aga ei suutnud me ennast rasketel hetkedel kokku võtta,” kommenteeris treener Jaanus Vislapuu.

Lisandus rumal 0:1 kaotus FC Elvale ning seda mängus, kus meile oleks edasipääsuks piisanud ka viigist. Tartu SK 10-st saadi küll 2:1 jagu, ent ikkagi jäädialagrupis viimaseks. 9.–10. koha mängus võideti Nõmme Kaljut 3:0.

„Uued turniirid ootavad 7. ja 8. detsembril. Loodan, et siis suudame mängida võrdselt ka endast tugevamate vastu ja püüame motivatsiooni pisut tõsta. Võimed iseenesest kindlasti lubavad paremaid sooritusi, võitlusvaimu peaks aga õppima väiksemate poiste käest, kes ka kaotusseisus olles kordagi alla ei andnud,” ütles Vislapuu.