Duubel tegi Tartus alustatud töö kodus lõpuni

Täna koduväljakul peetud teises III liiga üleminekumängus Tartu Tammeka IV meeskonnaga duublil probleeme ei tekkinud ning võeti kindel 4:0 võit. Kahe mängu kokkuvõttes oldi tartlastest paremad 5:0 ning seega jätkatakse III liigas ka tuleval aastal.

Kuna nädal tagasi sai Tartus kolm meie põhimeest vigastada, oli pink lühike ja oodata võis rasket lahingut, ent tegelikkuses nii ei läinud. Ei saa öelda, et tegu oli kerge pärastlõunase jalutuskäiguga, kuid mänguohje hoiti kogu kohtumise vältel kindlalt oma peos. Vastased midagi kuigi ohtlikku korda saata ei suutnud ning nende pealelöögid võis üles lugeda ühe käe sõrmedel.

Meie mehed asusid juhtima juba 4. minutil, kui Karl Jörgen Lööper paremalt äärelt hea söödu värava ette andis ja Brett Piir tekkinud võimaluse külmavereliselt realiseeris. Kümmekond minutit hiljem kasvatas Sten Org eduseisu. 25. minutil pääseti juba päris turvalisse vette – Org leidis sööduga trahvikastis Piiri, kes lükkas palli tühja väravasse. Vahe võinuks suuremgi olla, kuid päris poolaja lõpuminutel ei õnnestunud Karl Martin Saarel külaliste väravavahti üks-üks-olukorras üle mängida.

Värava sai Saar 70. minutil siiski kirja, palli sokutas väravaesises saginas talle löögipositsioonile Siim Salandu. Kohati läks mäng teisel poolajal ülearu individuaalseks, aga selle võib andeks anda, sest võit oli kindel ja oma seljatagune hoiti puhas.

Brett Piir (paremal) ja Karl Jörgen Lööper rõõmustavad avavärava üle.

Protokoll
Pildid

2018-10-29T15:59:11+00:00 28. oktoober 2018|duubelmeeskond, uudised|