Septembris jagus meie järelkasvumeeskondadele Eesti noorte meistrivõistlustel nii võite kui ka kaotusi. Üldmuljet rikkusid mängud, kuhu põhjuseta tulemata jäeti ja nii võistkonnakaaslasi alt veeti.

U17 eliitliiga II liigas pidas meie järelkasvumeeskond esimesed kolm A-tasandi mängu. 4. septembril kaotati kodus Eesti U15 koondise teisele koosseisule 1:3, 18. septembril viigistati võõrsil 4:4 lähima jälitaja FC Elvaga ning 25. septembril kaotati pealinnas Tallinna FC Levadia eakaaslastele 0:4. Tabelis langeti viiendaks, ees seisab veel neli mängu.

U16 II liiga A-tasandil said meie poisid kuu algul kirja kaks magusat võitu: Tallinna Ajaxit võideti võõrsil 2:1 ja Jõhvi FC Phoenixit samuti võõrsil 3:2. Lisaks viigistati Saaremaal FC Kuressaarega 1:1. 22. septembril peetud kodumäng Tallinna FC Floraga kujunes pettumuseks – ilma igasuguse põhjuseta jättis mitu põhimeest hooaja vahest ehk kõige tähtsamaks kohtumiseks kohale tulemata ning mängida tuli vahetusteta ja varuväravavahiga. Tabeli liidrile nii mõistagi vastu ei saadud, aga 1:12 kaotus on ikkagi ülearu suur. Juhtunust võeti õppust, kuu eelviimasel päeval alistati kodus Põltsamaa Sport 4:1 ning tõusti enne viimast vooru uuesti teisele kohale.

U14 II liiga B-tasandil jäid meie poisid kuu algul kodus Tallinna Legionile alla 2:9 ning pidid nädal hiljem samuti kodus tunnistama ka Tartu FC Ararati 5:1 üleolekut. Kuu keskel tehti võõrsil tubli 1:1 viik seni vaid võite tunnistanud JK Vasalemmaga. 23. septembril tuli kodumängus platsile minna üheksakesi üheteistkümne vastu ning JK Tallinna Kalev Jüri meeskonnale vägevast võitlusest hoolimata lõpuks 3:4 alla vanduda. Kuu viimasel päeval võideti võõrsil Saku Sportingu vastu küll poolaeg 4:2, aga vahetusteta mängides tuli lõpuks vastu võtta ikkagi 4:5 kaotus. Oma vanuseklassi II liiga B-tasandi turniir lõpetati ühe võidu, kolme viigi ja viie kaotusega, mis andis 10 meeskonna seas eelviimase koha (üldjärjestuses 39 võistkonna seas 29. koht).

U13 meeskond pole pärast suvepausi veel võidurõõmu tunda saanud, ehkki võideldud on hingega. Kodus kaotati nii alagrupi liidrile Tallinna FC Flora II-le kui ka Tallinna JK Legion II-le 1:2 ja Tartu FC Heliosele 3:4, võõrsil peetud mängus Tartu Tammekaga tuli vaimne murdumine ja 0:5 kaotus.

U12 poisid noppisid võõrsil kaks võitu, kui alistasid Tartu JK Tammeka valge tiimi 11:0 ja Viljandi JK Tuleviku eakaaslased 2:0. Tartu JK Merkuur-Juuniorile kaotati võõrsil küll 2:3, aga vastasele anti paduvihmas ja tormis kõva lahing. Kuu ainsas kodumängus viigistati 1:1 Tartu FC Heliosega.

U17 eliitliiga II liigas lõi Eesti U15 II meie poistele kaks väravat 11 meetri karistuslöökidest, pildil on teisele penaltile eelnenud olukord.

U14 poisid võitlesid JK Tallinna Kalev Jüri meeskonna vastu kogu mängu kahemehelises vähemuses ja pidid vastu võtma napi kaotuse.

Hetk meie U13 poiste mängust Tallinna FC Flora II-ga, palliga Daniel Varikov.