Viimases Taliturniiri mängus Viimsi JK-ga tuli Tallinnas EJLi sisehallis vastu võtta küll 2:3 (1:2) kaotus, aga saime enne liigahooaja algust veel hea võimaluse eri variante katsetada.

„Üldiselt jäin platsil nähtuga rahule. Esimene poolaeg olime liiga uimased ja passiivsed, seal on koht kus igaüks saab individuaalselt juurde panna. Teine poolaeg oli väga võitluslik ja hingestatud,” ütles treener Jaanus Vislapuu.

Kuigi täna said mehed teha korraliku soojenduse, ei oldud jälle kohe avavilest peale mängus sees ning esimese veerandtunniga lubati nurgalöögijärgsetest olukordadest, kui teine pall lahtiseks jäi, endale kaks väravat lüüa. Ise esimesel poolajal vastaste puuri eriti ohustama ei jõutud, kuid paar korda saadi siiski kontrasse minna ja ühest sellisest lõi Sander Taan 40. minutil ka ühe värava tagasi.

Teiseks poolajaks tegi treener rea vahetusi ning prooviti kõrgemalt pressi teha. Sündiski mitu head väravavõimalust, kuid taas vedas alt realiseerimine ning hoopis Viimsi kasvatas skoori, kui meie puurilukk õnnetult mängu äärele avas, vastaste ründaja palli vahelt lõikas, keskele tsenderdas ning peaga värav löödi. Seejärel oli kontroll mängu üle pigem meie käes, korra käis pall vastaste väravapostis ning 68. minutil lõi Tarvi Suvi ka värava. Lõpus üritasime veel viigini jõuda, aga kahjuks see ei õnnestunud.

Uutest meestest tegi debüüdi eelmisel kümnendil ka meistriliigas mänginud kogenud poolkaitsja Sergei Starovoitov, kes jättis väga positiivse mulje. „Leidsime taas mitu huvitavat käiku pikale hooajale mõeldes,” lausus Vislapuu.

Esimene liigamäng on meil 3. märtsil Pärnus.


 
Koosseis: Erik Kesa, Ragnar Rebane (46. Žann Šmidt), Vladislav Gussev, Arsen Katšmazov, Janek Siska (46. Arlet Raha), Reijo Künnapuu, Eduard Desjatski, Madis Arumäe (46. Sergei Starovoitov), Sander Taan, Kait Hinn (71. Karl Jörgen Lööper), Mait Raha (46. Tarvi Suvi).