Esiliiga B hooajaks valmistudes mängib meie esindusmeeskond ka tänavu Taliturniiril. Viiest mängust esimene on juba sel pühapäeval ning vastaseks on siis JK Tabasalu, kellega minnakse vastamisi ka Esiliiga B avavoorus märtsi alguses.

„Taliturniiri mänge läheme mängima täpselt nagu eelminegi aasta selle mõttega, et harjutada erinevaid taktikalisi lahendusi ja anda võimalust mängida võimalikult paljudele noortele,” ütles esindusmeeskonna peatreener Jaanus Vislapuu.

Kuna suur osa esindusmeeskonna mängijatest on seotud veel saaliliigadega, tuleb taliturniiril läbi ajada tavalisest veidi õhema ja noorema koosseisuga. „Aga see on just hea koht noortele karastust anda,” lausus Vislapuu.

Ülehomses mängus peakski esindusmeeskonna eest esmakordselt platsile jooksma kolm-neli noort meie selle aasta U17 meeskonnast. Tõenäoliselt saab jalga proovida ka aastatel 2009–2016 Võru JK särki kandnud Lauri Pilv, kes paaril viimasel aastal on mänginud peaasjalikult Soome madalamates liigades.

Veel on meil taliturniiril kavas mängud Vändra JK Vapruse (3. veebruaril), Paide Linnameeskonna U21 (10. veebruaril), Põhja-Tallinna JK Volta (16. veebruaril) ja Viimsi JK-ga (23. veebruaril). Kõik need meeskonnad mängivad tänavu samuti Esiliiga B-s.

Kõik mängud toimuvad Tallinnas EJLi jalgpallihallis. Turniiritabelit ei peeta ja võitjat ei selgitata.