Meie esindusmeeskonnaga liitus 16aastane Tartu FC Heliose kasvandik Karlis Karro, kel kirjas seitse mängu Eesti noortekoondistes.

Esindusmeeskonna peatreeneri ja klubi tegevjuhi Jaanus Vislapuu sõnul on noorel mängumehel suur arengupotentsiaal. „Meil on Karlise liitumise üle loomulikult väga hea meel. Esimestes trennides on ta näidanud ennast väga heast küljest ning loodame, et liitumine on kasulik nii tema arengule kui ka meie klubi käekäigule. Loodame, et saame aidata Karlist teel tippu ja tema saab anda oma panuse meie hooaja edukaks kujunemisele,” ütles ta.

Karro hakkab saama ka EJLi noormängija stipendiumi ning temast saab meie klubi KTM.

„Kindlasti on see üleminek mulle suur võimalus ning korralik hüpe karjääris, kuid ma usun, et saan hakkama,“ lausus Karro. „Esiliiga B näol ootan kindlasti tugevat taset ning armutut võitlust.”

Noor mängumees tõi esile meie küllaltki suurt keskmist publikuarvu ning ütles, et ootab juba sellise vaatajaskonna ees mängimist.

„Ma arvan, et peamine eesmärk on kogemuse kogumine ning isikliku kvaliteedi tõstmine. Samuti on tähtis püsida terve kuni viimase vooruni ning koguda võimalikult palju minuteid,” lisas ta.

Karro alustas treeninguid FC Elvas, Tartu FC Heliose noortemeeskondi on ta esindanud 2011. aastast. Täiskasvanute seas tegi ta debüüdi eelmisel aastal, kui sai Tartu Heliose eest III liigas kirja 12 mängu ja 2 väravat. 2017. aastal pääses ta esmakordselt Eesti U16 koondisse. Mullu esindas ta kuuel korral Eesti U17 koondist, sealhulgas selle vanuseklassi EMi valikturniiril, ning lõi ka ühe värava.

Karlis Karro mullu Tartu Heliose III liiga mängus meie duubliga.