Duubel poolitas täna III liiga kodumängus punktid FC Jõgeva Wolvesiga, mäng lõppes 2:2.

Võrdses mängus tõmbasime esimesena pikema kõrre meie – 20. minutil niideti Sten Org vastase trahvikastis jalust ja Andrei Kiš kõmmutas 11 meetri karistuslöögi kindlalt vastaste värava vasakuse nurka. Ka viigivärav tuli penaltist, mis anti veidi enne poolaja lõppu, pärast seda, kui meie kaitsjad sööduga eksisid ning ohtliku olukorra likvideerimiseks üht külalistest karistusalas selga tõukasid. Poolaja lõpus oli vastastel ka suurepärane võimalus juhtima minna, aga väravavaht Hugo-Leon Leies päästis meid.

Kohe teise poolaja algul tabas meid külm dušš. Avavilest polnud möödunud minutitki, kui keskkaitsja Margus Taaberi tagasisööt väravavahile nõrgaks jäi, vastased palli vahelt näpsasid ja värava lõid. Viigivärava jaht kandis vilja kümmekond minutit enne kohtumise lõppu, kui täpse sööduga leiti ees Jürgen Kolk ja viimane palli külmavereliselt üle talle vastujooksnud väravavahi tõstis.

Kaks vooru enne turniiri lõppu oleme liiga lõunapiirkonnas üheksandal kohal. Järgmisel pühapäeval võõrustame tabeli eelviimast Tartu FC Heliost.

Viigivärava autor Jürgen Kolk.

Protokoll
Pildid