III liigas kaotas duubel täna kodus Viljandi JK Tuleviku III meeskonnale 1:2 ning jätkab lõunapiirkonnas kaheksandal kohal.

Duubel kasutas teist mängu järjest uut 4-1-3-2 asetust ja mängupilt oli päris hea, kuid saatuslikuks said oma eksimused. Külaliste mõlemad väravad sündisid esimesel poolajal. 7. lendas pall väravavaht Hugo-Leon Leiesi nõrgast väljalöögist otse vastaste mängija pea peale, järgnes täpne sööt, löök ja 0:1 oligi tõsiasi. 42. minutil eksis meie keskkaitsja Janek Siska ning viljandlased suurendasid eduseisu kaheväravaliseks.

Meie värava lõi teisel poolajal, mängu 63. minutil Eduard Desjatski, kes tabas mängu käigus veel korra posti ja korra latti.

Viimased kümme minutit omasime arvulist ülekaalu, sest vastaste mängija eemaldati meie kapteni Siim Salandu jalaga löömise pärast. Ründasime maruliselt ja Sten Org virutas palli ka väravalatti, aga viigistada ei õnnestunud.

Kohtunikud hiilgasid kohmetu vilepartiiga ja kui meie treener Vjatšeslav Vassilenko selle üle rahulolematust väljendas, näidati tallegi lisaminutitel kollast kaarti.

Turniiri lõpuni jääb veel neli vooru. Meie järgmine vastane on tuleval laupäeval võõrsil FC Vastseliina.

Eduard Desjatski lõi täna meie ainsa värava.

Protokoll
Pildid