Täna rasketes oludes peetud raske mäng Esiliiga B valitseja Tallinna Legioniga lõppes meie meeste 0:5 kaotusega.

„Kvaliteedivahe kahel meeskonnal on üsna suur ja lõpus pidime mängima vähemuses, sest vahetusi enam ei olnud. Paar väga-väga halba otsust ja individuaalset suurt ebaõnnestumist, nii need väravad tulid. Kindlasti mõttekoht, kuidas edasi minna, samas ma ei ületähtsustaks seda 5:0 seisu, sest kui mängid ikkagi tugeva vastasega ja lõpus veel ka vähemuses, siis on paratamatu, et nad kasutavad ikkagi oma ülekaalu ära,” ütles meie esindusmeeskonna peatreener Jaanus Vislapuu.

Koosseis oli täna küllaltki eksperimentaalne – 4-4-2, kus ülemisteks mängijateks tavaliselt teistel positsioonidel mängivad Reijo Künnapuu ja Arlet Raha. Vislapuu sõnul see kindlasti mõjutas mängu, aga seda küll öelda ei saa, et ainult seepärast pärast kaotus tuli.

Nagu taevast alla kallavast veest eel vähe oleks, tabas meid juba 3. mänguminutil veel üks külm dušš – kaitsjad ei suutnud ohtlikku olukorda värava ees ära klaarida ning Legion läks juhtima. Ülejäänud osa esimesest poolajast möödus Võru staadioni lompe täis ja libedal murul kompromissitus võitluses, skoor püsis muutumatuna.

Kohe teise poolaja algul, 47. minutil lõid külalised 2:0. „Täiesti arusaamatu, mõlema poolaja alguses selline peataolek. Kui lubada lüüa nii lihtsad väravad, siis kindlasti vajutab see mängule oma pitseri,” sõnas Vislapuu.

Pildilt saab aimu, millised tingimused mehi seekord platsil ootasid.

Üritasime veel vastu hakata, aga pärast 69. minutil löödud Legioni kolmandat väravat tuli murdumine. Viimasel kümnel minutil sai Legion kirja veel kaks tabamust, ühe neist imeilusast käärlöögist.

Mängu lõpetasime kümne mehega, sest ajaks kui Valeri Šabanov vigastada sai, olid meil kõik võimalikud vahetused juba tehtud.

Meeskond on nüüd viimasest viiest mängust neli kaotanud ja ühe viigistanud. Tõsi, on ka olnud järjest väga rasked mängud.

„Selle mõõna saame murda ainult niimoodi, et saame korraliku koosseisu kokku, ka mehed, kes kaartide ja vigastustega pidanud mänge vahele jätma, ja siis on kõik tehtav,” lausus Vislapuu.

Tabelis jätkame endiselt kuuendal kohal. Tuleval nädalal seisab meil ees kaks kodumängu – neljapäeval, 30. augustil mängime Nõmme Unitediga ja pühapäeval. 2. septembril Lasnamäe Ajaxiga.

Mängu protokoll
Pildid