Ehkki nädala sees puudus mitu põhimeest, teenis esindusmeeskond võõrsilmängus tugeva vastasega punkti, kui tegi täna väravateta viigi Nõmme Unitediga.

Meeskonna peatreener Jaanus Vislapuu tõdes, et mäng oli ülimalt pingeline. „Mängutempo oli väga kõrge ja võib öelda, et tegu oli füüsiliselt selle aasta raskeima mänguga. Ka väljak oli tavapärasest suuremate mõõtmetega,” lisas ta.

Mängisime kaitsest lähtuvalt ja lootsime kontratele. Esimesel poolajal tekkiski kaks head võimalust, kuid kumbagi realiseerida ei suutnud. Vastane valdas palli ja surus suurte jõududega, otsides enamiku ajast vasakul äärel oma väravakütti Pavel Fedorenkot. Viimane oli küll ohtlik, aga midagi korda saata ei suutnud.

Teisel poolajal tegime rea vahetusi, et ettepoole värskeid jalgu tuua. „Kõik mehed võitlesid terve mängu meeletult ja andsid endast maksimumi. Vastane kruvis tempot üha kõrgemaks, meie seevastu püüdsime mängu rahustada. Pidasime poolaja vastu ja kui keegi oleks 90. minutil meile viiki pakkunud, oleks selle kahe käega vastu võtnud,” rääkis Vislapuu.

Lisaminutitel jäi napilt puudu, et ise võit võtta. „See, mis üleajal toimus oli müstika, saime kolme-nelja minuti jooksul kolm korda vastaste väravavahiga silmitsi, kuid keegi ei suutnud väravat lüüa. Võib-olla oli asi väsimuses või milleski muus, aga i-le jäi täpp panemata. Kahju!” ütles Vislapuu. „Samas tuleb tunnustada kogu meeskonda ennastsalgava pingutuse eest. Punkt võõrsilt Nõmme vastu ei ole halb tulemus.”

Nüüd seisab liigas ees neljanädalane paus. Jätkame 9. juulil kodumänguga, vastaseks on siis Tallinna FC Flora U19.

Esiliiga B suvepausile läheb meie esindusmeeskond kuuendal kohal.

Mängu protokoll