Maikuus pidasid liigamänge kõik meie noortemeeskonnad. Edukaimad olid U16 poisid, kes tunnistasid vaid võite ja jätkavad oma vanuseklassi II liiga lõuna-idapiirkonnas täiseduga, aga võiduta ei jäädud üheski vanuseklassis.

U16 meeskonnal tuli edu nimel siiski ka parasjagu vaeva näha. Näiteks jäädi 5. mail Põltsamaal kolm korda kaotusseisu, aga Põltsamaa Sporti võideti lõpuks ikkagi 5:4. Nädal hiljem kaotati koduplatsil mängus Jõhvi Phoenixiga avapoolaeg 1:3, ent lõpuminututel võideldi välja 4:3 võit. Kuusalu Kalev osutis kergemaks vastaseks ja teda võideti 22. mail võõrsil 5:1.

Richard Lepp lõi U16 poiste mängus Jõhvi Phoenixiga kaks väravat.

U14 poisid oma esimese mängu mais küll kaotasid, kui jäid võõrsil 2:6 alla Tartu Heliose eakaaslastele. Seejärel nopiti aga kaks võitu – Kuusalu Kalevit võideti võõrsil 9:2 ja Tallinna Flora III rivistust kodus 7:1.

U13 meeskond alustas kuud magusa 3:1 võiduga Tartus Tammeka üle. Järgnesid 0:2 kaotus kodus Tartu Heliosele ja 1:3 allajäämine võõrsil FC Elvale. 20. mail mängiti Tammekaga kodus ning võideldi 0:2 kaotusseisust välja 3:2 võit, kusjuures võiduvärav löödi lisaminutitel. 1:1 viik kodus FC Otepääga oli väike pettumus, aga võõrsil peetud korduskohtumises tehti vigade parandus ja alistati Otepää poisid 2:1.

U13 poisid said mais kahel korral jagu Tartu Tammeka eakaaslastest.

U12 poisid võitsid mais kodus Tartu Tammeka valget meeskonda 1:0, viigistasid võõrsil tartu Heliosega 1:1 ning kaotasid kaks kodumängu – Viljandi tulevukule 1:2 ja Tartu Merkuur-Juuniorile 0:2.

Oma esimese liigaturniiri mängisid mais ka meie U10 ja U9 poisid.