Esiliiga B-s viigistasime täna pealinnas 1:1 tugeva Nõmme Unitediga ning kindlustasime oma kohta tabeli keskel. Peatreener Jaanus Vislapuu sõnul tegi meeskond ühe oma selle hooaja parematest mängudest.

„Kogu meeskonnalt hingestatud esitus ja taktikaliselt küps mäng,” ütles ta. „Suutsime Nõmme Unitedi resultatiivsed ründajad kontrolli all hoida ja ka ise päris mitmeid häid väravavõimalusi luua.”

Esimesel poolajal suutis Nõmme ründeliin meid üllatada, kui keskväljal lasime end liiga kergelt üks-ühele üle mängida, ka keskkaitsjate vahe jäi pisut suureks. 15. minutil sai vastaste edurivimees Mark Kolosov läbisöödu, keeras ja lõi väljakuperemehed juhtima. Muidu oli mäng üsna võrdne. Püüdsime võimalikult kompakselt kaitses mängida ning kiirelt ise rünnakule lülituda. Paar korda saimegi päris ohtlikult rünnata, kuid väravat lüüa ei suutnud.

Teisel poolajal alustasime samamoodi ja suutsime mängu isegi oma kontrolli all hoida. Saime päris hästi hakkama ka äärtevahetustega ning meie rünnakud olid mitmel puhul ohtlikud. 62. minutil lõi Valeri Šabanov ilusa kombinatsiooni lõpetuseks 1:1.

Mäng oli võrdsete heitlus, aga ohtlikumad momendid tekkisid isegi meil. Päris mängu lõpu eel pääses Aleksandr Pruttšenko vastaste väravavahiga üks-üks olukorda, kuid löögile kahjuks ei jõudnud.

„Peame rahul olema tugeva vastase vastu kaotusseisust välja tuleku ja viigiga, aga kergelt jäi kripedama, et oleks võinud ka kolm punkti võtta,” ütles Vislapuu.

Kahjuks sai esimese poolaja lõpus üsna raskelt vigastada heasse vormi tõusnud Ragnar Rebane, keda nüüd vähemalt kuu aega platsil ei näe. Loodetavasti on aga järgmiseks mänguks tagasi rivis Arsen Katšmazov ja Sergei Starovoitov.

Nädala pärast, 28. aprillil peame Võru spordikeskuse staadionil hooaja esimese kodumängu, vastaseks tabeli sabas olev Lasnamäe FC Ajax. Ühtlasi tähistame siis ka klubi kaheksandat sünnipäeva.

„Ootame sünnipäevamängult uut publikurekordit! Kindlasti tahame omalt poolt anda võimast ja positiivset emotsiooni. Tulge kõik meile kaasa elama ja suurest jalgpallipeost osa saama!” lausus Vislapuu.

Viigipunkti mängus Nõmme Unitediga kindlustas meile hiljutise sünnipäevalapse Valeri Šabanovi värav.

Mängu protokoll