Esiliiga B 8. vooru mäng pealinnas Tallinna FC Flora U19-ga lõppes meie esindusmeeskonna 2:1 (1:1) võiduga.

„Mäng Floraga oli selline, kust tahtsime kindlasti kolme punkti. Taliturniiril me neile kaotasime, aga teadsime nüüd paremini, kuidas nende vastu mängida,” ütles meeskonna treener Jaanus Vislapuu. „Taktika oli paigas ja meeskond päris korralikult komplekteeritud, kuigi vigastuspausil on ikka veel kaks põhimeest.”

Tund enne tänase kohtumise algust tabas meid külm dušš, sest väravavaht Erik Kesa jättis juba mitmendat mängu segastel põhjustel kohale tulemata. Pärast väikest arutelu sai selgeks, et väravasse läheb Janek Siska. Talle oli see 185 liigamängu juures viies kord väravasuule asuda.

„Pidime tegema mänguplaanis ka väikse taktikalise muudatuse, aga tagantjärele võib öelda, et asjad toimisid üldises plaanis enam-vähem hästi,” lisas Vislapuu.

Tema sõnul oli terve mäng meie kontrolli all ja hoidsime vastaseid oma väravast eemal, et neil poleks võimalik Siskat kauglöökidega üllatada. Paar korda mängu jooksul said florakad küll löögile ja korra ohtlikust kohast ka karistuslöögi, kuid midagi väga ohtlikku sellest ei sündinud. Küll olid ohtlikud vastaste kontrad, kui me suurte jõududega ründasime ja äärekaitsjad tagasi ei jõudnud, ning ühest sellisest vasturünnakust lõi Flora esimese poolaja lõpus ka värava.

Meie esimene värav tuli Aleksandr Pruttšenko filigraansest karistuslöögist 7. mänguminutil. Võiduvärava lõi 62. minutil ilusa kombinatsiooni lõpetuseks Sander Taan. Häid väravavõimalusi oli meil veel mitu, kuid kahjuks rohkem skoorida ei õnnestunud.

„Meeskond näitas vaatamata mängu alguse halvale üllatusele üles head võitlusvaimu ning suutsime võtta tähtsad kolm punkti. Nüüd töötame edasi järgmise mängu ootuses, mis saab kindlasti olema palju raskem. Aga teeme tööd ja anname endast parima,” ütles Vislapuu.

Järgmisel nädalavahetusel mängime võõrsil Nõmme Unitediga. Veel nädal hiljem pääseme lõpuks juba ka kodumurule.

Ühe meie väravatest lõi Florale Aleksandr Pruttšenko.

Mängu protokoll