Kolmemängulise kaotusteseeria lõpetanud 2:0 võit võõrsil Paide Linnameeskonna U21 üle tõstis meie esindusmeeskonna esiliiga B-s tagasi tabeli keskele.

„Oleme rahul, et tegime nullimängu ja saime tabelisse kolm punkti. Mängupildiga ei saa kahjuks rahul olla, aga on selge, et kui meeskonnast on kaks-kolm põhimängijat vigastusega väljas, ongi raskem,” ütles meeskonna treener Jaanus Vislapuu.

Esimesel poolajal oli tänane mäng tema sõnul enamjaolt võrdne. Meie esimene värav jäeti lugemata, sest kohtunik nägi selles situatsioonis käega mängu. Poolaja keskel oli meil selgelt parem periood, kus kõrgema pressiga sundisime vastase eksima ja saime palli kõrgemal kätte. Vastane tegi kahel korral oma trahvikastis vea ja teenisime kaks penaltit, Sander Taan realiseeris need mõlemad ning juhtisime 2:0.

„Esimese penalti teenis ta ise, teise Vladislav Gussev. Kohtunikult julge, aga õige otsus anda kaks penaltit,” lausus Vislapuu.

Poolaja lõpus sai Paide meie värava alt korra vabalt löögile, aga pall läks mööda.

Teisel poolajal tuli Paide kohe kõrgelt peale ja ei lasknud meil oma mängu mängida. Kuna üheksa päeva jooksul oli see juba kolmas mäng, hakkasid mehed väsima, sellest tingituna kannatas kaitsetöö ja tuli palju lihtsaid pallikaotusi. Noored vastased olid füüsiliselt selgelt paremas konditsioonis.

Poolaja keskel tegime neli vahetust ja püüdsime mängu tagasi tulla, aga raske oli lõpuni. Päris lõpus, kui Paide juba suuri riske võttis, tekkis meilgi mitu head võimalust, aga väravat lüüa ei suutnud kumbki meeskond.

Vislapuu sõnul on tänusõnad ära teeninud kogu hingestatult mänginud meeskond, samuti meie toetajad Borg Kinnisvara, Nordmetallik, Aigren, Egotar ja Võru linn, kes meeskonnal aitavad sel tasemel mängida.

Kahe võidu, ühe viigi ja kolme kaotuse ehk seitsme punktiga oleme kümne meeskonna seas nüüd kuuendal kohal ning kolme punkti ihkame ka järgmises voorus, kui meie vastane on tuleval laupäeval võõrsil tabeli eelviimane Tallinna FC Flora U19.

„Igal juhul loodame heal foonil jätkata ja töötame oma võimaluste piires edasi nii hästi, kui suudame,” sõnas Vislapuu.

Sander Taan realiseeris Paides peetud mängus mõlemad 11 meetri karistuslöögid.

Mängu protokoll