Ahtmes peetud esiliiga B mängus Kohtla-Järve JK Järvega tuli vastu võtta 0:3 kaotus.

„Meile sai taas saatuslikuks vähene agressiivsus ning meeskondlik kaitsetöö kõrgemalt pressingut tehes. Samuti on tekkinud probleem äärtega, mis oli meil eelmisel aastal vaat et üks tugevamaid kohti. Kaotame seal liiga kergelt palli ning ka üks-ühele olukorrad ja võitlused,” ütles treener Jaanus Vislapuu.

Tänase kohtumise esimesel poolajal oli mõlemal võistkonnal paar võimalust värav lüüa, aga kumbki pool ei suutnud skoori avada.

„Esimene poolaeg oli meil kontrolli all. Mängisime madalalt kaitsest lähtuvalt ja vaid paar individuaalset eksimust lasid vastasel mõned korrad ohtlikuks saada,” lausus Vislapuu. „Teisel poolajal läksime kõrgemalt peale ja poolkaitsjad ei jõudnud hästi enam vastaste kontratega alla tagasi. Samas väga häid võimalusi vastastel siiski polnud.”

Sõõrikud püsisid tablool teise poolaja keskpaigani, siis lõid idavirulased mõneminutise vahega kaks väravat. Esimese puhul lasi meie kaitsja audisisseviske järel vastasel end üks-ühele üle mängida ja jala rikošetist läks pall väravasse. Teine tuli nurgalöögijärgses olukorras, kui kaitsja langevat palli päikese tõttu hästi ei näinud ja tema taga olnud vastane mänguvahendi penaltipunkti lükkas, kust värav ära löödi.

Kolmanda tabamuse lisas kodumeeskond mängu lõpuminutitel kontrarünnakust, kui suurte jõududega üleval olime ja veel punkti püüdsime päästa.

Juba eeloleval teisipäeval seisab meie meestel ees väga raske mäng Tallinnas liiga liidri Legioniga. Sellest jäävad kõrvale juba eelmises mängus vigastada saanud Arsen Katšmazov ja Raul Rebane, kes endale taas liiga tegid, samuti väravavaht Tommy Tooming.

„Legioni vastu punktide saamiseks vajame väikest imet, aga elu on näidanud, et jalgpallis sünnib ka suuri imesid. Läheme ja anname endast parima, eks näis, kuidas lõpuks läheb,” ütles Vislapuu.

Mängu protokoll