Esindusmeeskonna eilne kontrollmäng Lasnamäe FC Ajaxiga Tallinnas EJLi sisehallis lõppes 1:3 (1:1), värava lõi 82. minutil Vladislav Gussev.

Treener Jaanus Vislapuu sõnul oli mängus kaks väga erinevat poolaega. „Esimesel poolajal toimisid asjad üldjoontes nii, nagu näha tahtsin. Lõime mitu väga head väravavõimalust, millest kahjuks ühtegi ära kasutada ei osanud. Vastane saigi ohtlikuks vaid oma väravaolukorras ja korra veel, kui pika triblingu järel üks mängija latti lõi. Mõlemas olukorras mängis meie kaitse liiga pehmelt. Meeskonna üldine organiseeritus oli hea ja kontrollisime mängu,” rääkis ta.

Teisel poolajal tegi treener mitmeid vahetusi, et võimalikult palju mängijaid proovida. „Kahjuks seekord vahetused midagi juurde ei andnud, ühtne kaitsetöö kadus ja palju eksiti individuaalselt. Teise värava said vastased nurgalöögist, kus vastane meie mängijat ennetas ja peaga ära lõi. Kolmas värav tuli kontrast, kui vastaste ründaja meie kaitseliini üle jooksis. Meil oli teisel poolajal neli korda võimalus üks-ühe-vastu värav lüüa, aga peale Gussevi värava jäid teised võimalused kahjuks realiseerimata,” ütles Vislapuu.

Seegi kord oli mängult palju puudujaid: kes vigastusega, kes haigusega, kes saaliliiga pärast. Eesootava hooaja suhtes on Visapuu aga endiselt optimistlik.


 
Koosseis: Erik Kesa (46. Hugo-Leon Leies), Ragnar Rebane (60. Arlet Raha), Arsen Katšmazov, Vladislav Gussev, Janek Siska (75. Madis Arumäe), Sander Taan, Kert Joakit, Eduard Desjatski, Sören Veiolainen (56. Reijo Künnapuu), Kait Hinn (46. Karl Jörgen Lööper), Tarvi Suvi.