Esindusmeeskond pidas täna Tallinnas EJLi sisehallis Taliturniiri raames esimese tänavuse kontrollmängu, kaotades 0:2 (0:1) Tallinna FC Flora U19 meeskonnale.

Meeskonna peatreener Jaanus Vislapuu jäi mängupildiga enam-vähem rahule. „Kuna meeskond mängis esimest korda sellises koosseisus ja puudu oli neli-viis põhimängijat, siis mäng ise polnudki väga hull, aga tulemus ja kuidas see tekkis, on pisut pettumust valmistav,” lisas ta.

Enne mängu sai kokku lepitud paar põhimomenti, millele tähelepanu pöörata, ja üldjoontes sai meeskond nendega hakkama. Mõlema poolaja lõpp vajus ära, kuna Flora noored olid parema vastupidavusega ja jõudsid väljakul rohkem tööd teha. Ka oli neil kasutada seitse vahetusmeest, meil kolm. Vislapuu sõnul olid meil poolaegade lõppudes liinide vahed liiga suured ja vastastele jäeti liiga palju ruumi.

„Meil endal oli mõlemal poolajal paar-kolm head võimalust värav lüüa, mida me kahjuks teha ei suutnud. Flora sai oma väravad aga meie enda väga lihtsatest eksimustest, kus kaks korda täiesti lihtsas ja sundimatus olukorras palli otse nende ründaja jalale söötsime, kes ka võimalust kasutamata ei jätnud. Tõesti rumalad eksimused, aga parem juhtugu sellised asjad ära praegu kontrollkohtumistes, mitte liigamängudes,” rääkis Vislapuu.

Meeskond teeb koos trenni edasi ja ootab juba põnevusega uusi kontrollmänge.

Tänane koosseis: Mihkel Liping, Ragnar Rebane, Vladislav Gussev, Andres Verst, Janek Siska, Arsen Katšmazov (46. Eduard Desjatski), Sander Taan (46. Tarvi Suvi), Sören Veiolainen (77. Marek Jenas), Kert Joakit, Kait Hinn, Mait Raha.