Meie meeskonnaga liituvad Tartu Heliose kahe eelmise hooaja suurim väravakütt Tarvi Suvi, Tartu Merkuuri mängijad Andres Verst ja Vladislav Vallades, viimati Jõgeva Wolvesis mänginud Erik Kesa ning Madis Arumäe Tartu Ülikool Faunast.

„Klubil on kõigi täienduste üle väga hea meel. Kuna esiliigas on vaja mängida amatööride mõistes väga suur arv mänge, siis on kindlasti iga täiendus väga oluline. Ühistreeningud käivad ja ootame põnevusega hooaja algust,” ütles meie klubi tegevjuht ja esindusmeeskonna peatreener Jaanus Vislapuu.

Tarvi Suvi (24) kõmmutas Tartu Heliose kasuks tunamullu IV liigas 16 mänguga 13 ja mullu III liigas 22 mänguga 21 väravat, olles siis ka liiga idapiirkonna paremuselt kolmas väravakütt.

Andres Verst (22) on Tartu Merkuur-Juuniori kasvandik, mänginud kaitsjana esiliigas ja esiliiga B-s Tartu Tammeka duubli (2013, 2016) ja Kiviõli Irbise (2015) eest kokku 65 mängu ja löönud 5 väravat. Meistriliigas pääses ta viiel korral Tammeka varumeeste pingile, kuid debüüt jäi siiski tegemata.

Vladislav Vallades (32) mängis esiliigas 2012–2013 Tartu SK 10 eest poolkaitses kokku 62 mängu. Veel on ta mänginud Tammeka järelkasvumeeskondades ja Tartu HaServis, eelmised neli hooaega Merkuuris.

Erik Kesa (21) kaitses 2012–2015 II liigas JK Luunja väravat ning pääses korra meistriliiga mänguks ka Tammeka pingile. Eelmised kaks hooaega mängis Jõgeva Wolvesis.

Madis Arumäe (27) on poolkaitsja, kes esindanud madalamates liigades Tallinna Kalevi meeskondi, eelmisel aastal kuulus aga Tartu Ülikool Fauna ridadesse.

Vasakult: Tarvi Suvi, Erik Kesa ja Andres Verst.