Esindusmeeskond viigistas täna kodus Lasnamäe FC Ajaxiga 1:1 ja tõusis II liiga põhja-idapiirkonnas kolmandaks.

Viiendat järjestikust võitu jahtinud Helios tahtnuks viigist enamat. „Esimesel poolajal oli meil kolm täiesti kindlat väravavõimalust, mida me realiseerida ei suutnud. Ka teisel poolajal, kui mäng läks lahtisemaks ja saime vastased tugeva surve alla, ei suutnud me kahjuks mitut sajaprotsendist võimalust väravaks vormida,” ütles meeskonna treener Jaanus Vislapuu.

Mäng algas kinniselt, mõlemad meeskonnad seisid omal poolel kaitses ja püüdsid kontratega nõelata. Tasapisi saime kontrolli mängu üle enda kätte, hakkasime palliga rohkem mängima ning tulid ka väravavõimalused, kuid kahjuks jäid need realiseerimata. Poolaja keskel võitis Ajax oma platsipoolel palli ning lõpetas kiire kontrarünnaku väravaga.

Teise poolaja alguses õnnestus viigistada, kui just vahetusest platsile tulnud Teet Tarros Raul Rebaselt palli sai, vasakult trahvikasti murdis ja palli kindlalt värava parema posti kõrvale saatis. Kahjuks jäi see mängu viimaseks tabamuseks.

„Ühe lõime tagasi ja see ehk annab veidi lohutust, kuid tahtsime seda mängu kindlasti võita. Kuigi vastastel oli enne lõppu ülihea võimalus teine värav lüüa, olen siiski täiesti kindel, et väärisime sellest mängust kolme punkti,” ütles Vislapuu.

Tema sõnul töötavad mehed igas trennis väravavõimaluste tekitamise ja realiseerimise kallal ning kohati tuleb see isegi päris hästi välja, aga kogu meeskond ei treeni koos ja mängus jääb ikka midagi natuke puudu.

„Kindlasti puudub meil meeskonnas ka selline liider, kes rasketel hetkedel mängu enda peale võtaks ja momendid ära lööks. Ei ole lihtsalt sellise klassiga individuaalselt meisterlikku ründajat,” lisas Vislapuu. „Ega siin aitagi muu, kui et kõik, kes ei ela Võrus, käiks mujal treeningutel ja näeks individuaalse löögitehnikaga rohkem vaeva. See pole mingi imeravim, sest jalgpallis on nii palju erinevaid hetki ja situatusioone, aga ehk oleme siis natukenegi paremini valmis oma väljamängitud võimalusi realiseerima.”

Järgmise mängu peame nädala pärast samuti Võrus, võõrustades siis tabeli alumisse otsa kuuluvat Tallinna FC Ararat TTÜ-d. „Järgmistes mängudes ei rahulda meid muu, kui ainult võit,” sõnas Vislapuu.


Pildil peapalli pärast võitlev Teet Tarros päästis meile viigipunkti.