5. juuli 2017

Tüdrukute napp kaotus Tartus Welcole

Naiste rahvaliigas võtsid meie tüdrukud täna Tartus mõõtu sealse JK Welco naiskonnaga ning kaotasid 1:2. Alagrupis ollakse kolmandal kohal.

Meil puudus kolm põhikoosseisu liiget ja mängida tuli vahetusteta. „Algul oli mäng krobeline, aga teisel poolajal hakkas juba tulema. Arvan, et kodus saame Welcost jagu,” sõnas naiskona treener Vjatšeslav Vassilenko.

Tema sõnul jäädi kaotusseisu olukorras, vahetult enne mida võinuks kohtunik vabalt Welco mängijale ka vea vilistada. Tosin minutit enne lõppu, 0:1 kaotusseisus mindi suurte jõududega rünnakule, et viigistada, ja võõrustajad lõi kontrarünnakust teise värava. Ometi ei lastud nina norgu ning üks värav õnnestus ikkagi ka veel tagasi lüüa, tegi seda Kristi Teder.

Teist ringi alustab meie naiskond juuli keskel koduväljakul, kui mängib tabeli viimase Jõgeva SK Noorus-96-ga.