Dubel pani täna Väimelas peetud mängus Viljandi JK Tuleviku IV meeskonnaga oma tahtmise maksma, võites 7:1 (4:1). Hat-tricki tegi Eduard Desjatski, kaks väravat lõi Kert Joakit ning ühe Andre Ojala ja Mait Raha.

Mäng algas rajult. Üritasime kohe kontrolli mängu üle oma kätte võtta ning 6. minutil avaski Kert Joakit skoori. Minut hiljem eksiti aga kaitses ning vastaste kiirrünnaku järel oli seis 1:1. Seegi seis ei püsinud kaua ning 13. minutil viis Eduard Desjatski väljakuperemehed uuesti juhtima.

Seejärel mäng mõnevõrra rahunes. Võõrustajate paremus oli silmanähtav ning väravalisagi ei jäänud tulemata – 39. minutil tegi Andre Ojala 3:1 ja poolaja viimasel minutil Mait Raha 4:1.

Teise poolaja alguses lõi Joakit 5:1 ning seejärel demonstreeris oma vasaku jala löögijõudu ja -täpsust kahel korral (58.ja 73. minutil) Desjatski. Temast sai ka esimene mängija, kes duubli liigamängudes kübaratriki teinud. Ka polnud duubel ühtegi liigamängu varem nii suure skooriga võitnud.

IV liiga lõunapiirkonnas on meie mehed võitnud nüüd neli kohtumist järjest. Suveräänne liider on Valga FC Warrior, kes võitnud kõik seitse mängu ja kel punkte seega 21. Samuti otse III liigasse viiva teise koha eest võitleme Pärnu JK Poseidoni ja Põlva JK Lootosega – kõigil kolmel on 13 punkti, Põlva meeskonnal seejuures üks mäng rohkem peetud.

IV liiga mängud jätkuvad augustis.


Duubli liigamängude esimese kübaratriki autor Eduard Desjatski.