Kahes eelmises II liiga mängus kaotusega leppimise järel astusime taas võidurajale, kui alistasime täna võõrsil Tallinna JK Dünamo kindlalt 4:0.

„Kokkuvõtteks võib öelda, et oli hea mäng. Olime kannatlikud, ootasime teisel poolajal oma võimalused ära ja saime taas positiivsele lainele,” ütles meeskonna peatreener Jaanus Vislapuu.

Esimesed minutid olid väheke närvilised, siis saadi oma mäng käima. Tekitati kolm väga head võimalust, kuid need jäid kasutamata ja avaväravat tuli oodata 35. minutini, mil Mait Raha ja Kait Hinn ees head pressi tegid, vastaste keskkaitsjatelt palli kätte said ning üks-üks-olukorda pääsenud Raha skoori avas.

„Poolaja lõpp läks jälle veidi närviliseks, aga elasime paar ohtlikku momenti üle ja saime puhkama,” lisas Vislapuu.

Vaheajal õpetussõnu jagades juhtis ta tähelepanu sellele, et rõhku tuleb panna organiseerituse taseme hoidmisele. „Tavaliselt lähevad meie teised poolajad liiga lahtiseks ja individuaalseks,” selgitas Vislapuu.

Seekord suudeti organiseeritust hoida. Reijo Künnapuu, Raul Rebane ja Sören Veiolainen tegid keskväljal head tööd ning poolaja teises pooles tulid riburada ka väravad. 69. minutil sai jala valgeks Kait Hinn ning seejärel mõlemad vahetusmehed – 76. minutil Teet Tarros ja kaks minutit hiljem Oliver Ossipov.

„Raul lasi superdiagonaale kaitseliinist läbi ja nende [kaitsjate] selja taha ning tema hea söödu tulemusel lõi Kait värava, Tarrosele andis väravasöödu Arsen Katšmazov. Viimases olukorras tõstis Reijo äärelt palli värava ette ja Oliveril oli ainult paarilt meetrilt sisse lükata,” rääkis Vislapuu.

Tema sõnul tegi kogu meeskond hea mängu, aga ülioluline oli, et seekord saadi kaitseliini täiendama Kristjan Kimmel ja Mattias Oja. „Ilma nendeta oleks läinud väga raskeks,” tõdes treener.

II liiga ida-põhjatsoonis on üks voor enne kevadringi lõppu 26 punktiga juhtkohal Jõgeva SK Noorus-96. Meie kaotame liidrile vaid viie punktiga ning hoiame tihedas tabelis kohta esikuuikus.

Järgmise mängu peab meie esindusmeeskond kahe nädala pärast ja võõrustab siis tabeli tagumises kolmandikus olevat Maardu Unitedit. „Loodan, et kõik mehed on olemas ja pealtvaatajaid tuleb palju,” lausus Vislapuu. „Tahaks esimese ringi kodus millegi ilusaga lõpetada, et mehed saaks puhkama ja vigastusi ravima minna võimsa emotsiooniga.”