Võru FC Helios sõlmis OÜ-dega Borg Kinnisvara ja Nordmetallik koostööleppe, mille kohaselt saavad neist ettevõtetest meie esindusmeeskonna suurtoetajad. Leping sõlmiti kaheks aastaks ning kui koostöö sujub, plaanitakse seda pikendada.

„Borg Kinnisvara peab oluliseks panustada oma piirkonna arengusse ja heaolu tõstmisse. Seetõttu soovime toetada Võrumaa suurima jalgpalliklubi andekate mängijate arengut ja kasvamist. Helios on väga suure potentsiaaliga klubi ja näidanud suurepäraseid tulemusi ning soovime, et edu jätkuks veelgi. Näitame koos, et väikelinn on paljuks suuteline!” ütles Lõuna-Eestis kinnisvarateenuseid pakkuva Borg Kinnisvara juhataja Andres Uibokand.

Tema sõnul on Võru Heliose juhtidel uut kunstmuruväljakut rajades sära silmis ja see teeb rõõmsaks ka Borg Kinnisvara. „Väärtustame sportlike noorte püüdlusi ja soovime, et neil oleks treenimiseks täisväärtuslik koht,” lausus Uibokand. „Meie usume jalgpalli ja Võru Heliose jalgpalliklubisse!”

Meie teine vastne toetaja OÜ Nordmetallik tegeleb metallitöötlemise ja eriehitustöödega.

Klubi tegevjuhi Jaanus Vislapuu sõnul on tänu uutele toetajatele klubi esindusmeeskonna eelarve enam-vähem koos. „Toetajate abiga saame lubada toredat kodumängude korraldust, mängida Võru linna esindusstaadionil ja tagada meeskonnale mängudel füsioterapeudi teenuse,” ütles ta.

Lisaks kahele eelnimetatud ettevõttele toetab meie esindusmeeskonda OÜ Võru Disainmööbel. Loodame, et teisedki Võrumaa ettevõtted soovivad edaspidi siinse jalgpalli kõrgemale tasemele viimisele kaasa aidata.


Võru FC Heliose esindusmeeskond.