II liigas kaotas meie meskond täna Tartus sealsele FC Merkuurile 2:5.

Mängule eelmise aasta II liiga ida-põhjapiirkonna võitjaga tuli minna nii, et eri põhjustel oli hulganisti puudujaid ning juba 5. mänguminutil pidi kohtumise katki jätma ka nädala sees treeningul vigastada saanud meeskonna kapten Reijo Künnapuu. Kõige suurem põud valitses äärekaitsjate sektsioonis ning võib öelda, et see saigi saatuslikuks.

„Vigastustest ja kaartidest tingitud mängijatepuudus jättis mängule oma pitseri,” tõdes peatreener Jaanus Vislapuu.

Kait Hinni tabamusest pääseti 13. minutil küll 1:0 juhtima, aga seejärel tegutses kahel korral äärekaitses ebaõnnestunult Timo Thal, vastased karistasid mõlemad eksimused väravaga ning vaheajale mindi Merkuuri 2:1 eduseisus.

Me ei andnud alla ja pärast Hinni teist, 64. minutil löödud väravat, seisul 2:3, tekkis lootus vähemalt punkt päästa. Selle nimel võideldi, ent viis minutit enne lõpuvilet eksis just vahetusest mängu läinud Teet Tarros äärel tagasisööduga väravavahile ning pall sattus otse vastasmängija jalale, kes head võimalust kasutamata ei jätnud. Lisaminutitel lõi Merkuur veel viiendagi värava.

Vislapuu sõnul sai lisaks Künnapuule mängu käigus veel kolm meest vigastada ja tuli sunnitud vahetusi teha. „Olime 2:3 seisus väga lähedal viigiväravale, aga 2:4 värav lõi meeskonnal lõplikult jalad alt,” lisas ta.

Võitlus oli kompromissitu, mõlemad meeskonnad teenisid viis kollast kaarti.

Meie meeskond langes nüüd küll II liiga ida-põhjapiirkonnas viiendaks, ent tabeli tipus olev Tallinna FC Levadia III on vaid kolme punkti kaugusel. Just Levadia on ka meie järgmine vastane, kellega minnakse vastamisi tuleval reedel, 26. mail kell 19 Võru spordikeskuse staadionil.

„Loodan, et nädalaga suudame vigastustest taastuda ja kodus püüame jälle teha hea mängu,” lausus Vislapuu.