Esimene mäng Eesti meistrivõistluste II liigas tõi tulemuseks 2:0 võidu Kohtla-Järve JK Järve duubli üle.

„Mängupilt oli hea, teist poolaega kontrollisime täielikult. Mehed mängisid hea kontsentreeritusega lõpuni ja olen kõigi esitusega rahul. Lihvimist vajab realiseerimine, selle kallal ka tuleval nädalal võimaluse raames töötame,” ütles peatreener Jaanus Vislapuu täna Ahtmes peetud mängu kokkuvõtteks.

Esimeseks poolajaks valis ta konservatiivsema taktika, et vaadata, mida vastane teeb. „Lootsime kasutada keskväljal palli võites kiiresti ääri, mis meil esialgu väga hästi ei õnnestunud. Mehed pidasid mänguplaanist siiski hästi kinni ja organiseerituse tase oli hea,” ütles Vislapuu.

Meeskond tekitas paar väga head väravavõimalust, aga jäi hätta realiseerimisega. Värav tuli ühe väga hästi välja mängitud võimaluse jätkuolukorras. Vastaste puurilukk, Eesti U17 koondise väravavaht Rene Merilo tõrjus järjest küll Jürgen Kolgi ja Ragnar Rebase poolt trahvikastist tehtud pealelöögid, aga siis põrkas pall Kristjan Moksi ette, kes kuuelt meetrilt skooris.

Eduseisu duubeldas teisel poolajal läbijooksu peale hea söödu saanud Kait Hinn. „Teisel poolajal tõstsime liine pisut kõrgemale ja kasutasime ka kõrget pressingut. Väga häid võimalusi tekkis viis-kuus, kahjuks suutsime realiseerida taas ainult ühe,” ütles Vislapuu.

Ida-Virumaa reis seisab meie jalgpalluritel ees ka järgmises voorus, sest tuleva nädala pühapäeval mängitakse võõrsil Narva Unitediga.


Võru FC Heliose meeskond hooaja avamängus: ees (vasakult) Karl Jörgen Lööper, Raul Rebane, Ragnar Rebane, Timo Thal, Sören Veiolainen ja Mattias Oja, taga Janek Siska, Kristjan Moks, Tommy Tooming, treener Jaanus Vislapuu, Arsen Katšmazov, Kait Hinn, Reijo Künnapuu, Jürgen Kolk ja Andre Ojala.